Bezig met laden...


Over ons


NET-Worx is gespecialiseerd in IT-oplossingen op maat voor KMO’s. Wij zorgen voor de juiste hardware, software en services zodat onze klant zich géén zorgen hoeft te maken over zijn IT-infrastructuur en daarenboven professioneler werkt. (rendabel ROI, efficiënt)

Na een grondige analyse bieden wij de meest aangepaste oplossing met visie voor de toekomst. Door de juiste systemen in te schakelen voor back-up, anti-virus, e-mail, data-opslag, enz. besparen onze klanten veel kosten en winnen zij veel tijd.

Wij werken met een team ervaren en goed opgeleide mensen die regelmatig worden bijgeschoold. Met onze ervaring kunnen wij projecten van 5 tot meer dan 100 toestellen aan, of het nu gaat over desktops, laptops, tablets of smartphones. Na het initiële installatie-proces staan wij ook klaar voor ondersteuning en monitoring.

Ons kantoor is gevestigd in Mol. Wij zijn voornamelijk actief in de Kempen, maar ook daarbuiten. Wij hebben referenties in allerlei sectoren: bouw, technologie, onderwijs, industrie, enz.

Alles wat wij doen is doordrongen van onze basisprincipes: kwaliteit, oplossing op maat én service. Als je graag meer wil weten, kan je ons steeds contacteren.


Contacteer nu onze experts

Support
+32 14 32 32 11 Bel ons via skype
E-mail Support
Support: Windows| Mac