Bezig met laden...


Teamleader

Heb je niet de tijd om een complex CRM-systeem uit te pluizen, of weinig kennis van technologie, dan is Teamleader echt een verademing.


Teamleader

Alle klantgegevens binnen handbereik

Dankzij Teamleader beheer je ál je contacten snel en overzichtelijk. Je koppelt contactpersonen aan bedrijven en kent hen een functie toe. Voer je het btw-nummer van een bedrijf in? Dan haalt Teamleader automatisch alle beschikbare bedrijfsinformatie op. En je contactpersonen filteren? Dat doe je in een handomdraai met tags en segmenten.


Verkopen

Prospects strikken? Hou in elke fase van het verkooptraject de vinger aan de pols: van kennismaking tot factuur. Voor elke stap volg je de vooruitgang. De offerte bezorg je snel via een e-mail vanuit Teamleader. Je klant geeft dan zijn goedkeuring online - met Cloudsign.Prospects strikken? Hou in elke fase van het verkooptraject de vinger aan de pols: van kennismaking tot factuur. Voor elke stap volg je de vooruitgang. De offerte bezorg je snel via een e-mail vanuit Teamleader. Je klant geeft dan zijn goedkeuring online - met Cloudsign

Teamleader

Teamleader

Facturatie

Teamleader helpt je om op het juiste moment een overzichtelijke factuur te versturen. Maak en verzend je facturen in een paar klikken, en beheer hun status moeiteloos. Overschrijdt je klant de betalingstermijn? Dan krijg je automatisch een waarschuwing.


Projectmanagement

Werk je alleen of in team aan een project? Dankzij de projectmanagement module zorg je ervoor dat je deadlines en budgetten respecteert. Teamleader plaatst automatisch taken in de agenda van je medewerkers voor een optimale werkbezetting.

Teamleader

Teamleader

Support tickets

Help je klanten snel verder. Met de ticketingmodule ondersteun je hen superefficiënt. Je medewerkers vinden alle info gemakkelijk terug in één gezamenlijke mailbox. Bovendien koppelt Teamleader elk ticket automatisch aan de juiste contactpersoon uit de CRM-module.

Tijdsregistratie

Registreer je werktijd nauwgezet voor elke taak. Rond je een project af? Dan baseer je je op de gepresteerde uren om correct te factureren. In het dag- en weekoverzicht raadpleeg je de tijd die je medewerkers aan een taak of project besteedden.

Teamleader

Teamleader Mobile

Mobile app

Laptop vergeten? Batterij leeg? Ben je onderweg naar een afspraak? Met de Teamleader applicatie voor iOS en Android heb je toch nog al je klantgegevens op zak. Het is ook mogelijk om gegevens aan te passen, toe te voegen en te verwijderen. Je kan makkelijk wisselen van segment, zo kan je gaan bepalen welke klanten bij welk segment passen.
Eenmaal je op een contact klikt krijg je bepaalde gegevens te zien die zijn opgegeven. Indien je op het telefoonnummer drukt kan je beslissen om via je telefoon te bellen of via het nummer van kantoor.Contacteer nu onze experts

Support
+32 14 32 32 11 Bel ons via skype
E-mail Support
Support: Windows| Mac