Bezig met laden...


Device management


device management

Controleer en beveilig de toestellen...

Desktop computers, laptops, tablets, smartphones, … het is vandaag de dag een hele uitdaging om al uw apparatuur correct te beheren. NET-Worx biedt de oplossing, zowel voor mobiele als klassieke toestellen. Device Management stelt beheerders in staat om toezicht te houden op de werking van mobiele toestellen, net zo makkelijk als bij desktop computers.

Ook de beveiliging van al uw toestellen is een flinke, maar ontzettend belangrijke klus. NET-Worx kan deze voor u klaren: wij zorgen ervoor dat uw toestellen voorzien zijn van een spamfilter en up to date virusscanner. Ook updates worden automatisch uitgevoerd (patch management), zodat u steeds beschikt over actuele en stabiele besturingssystemen.


... van het bedrijf en de werknemers.

Werknemers brengen vaak hun eigen toestellen mee naar het werk (Bring Your Own Device). Ze verwachten dat ze ook hierop toegang hebben tot documenten, e-mail, contactgegevens van klanten, enz. Deze werkwijze biedt voordelen, maar uiteraard mag er géén gevoelige bedrijfsinformatie lekken. Wordt bijvoorbeeld de samenwerking beëindigd, dan moeten alle persoonlijke toestellen ontkoppeld worden van het systeem.

De veelheid aan apparaten beheren is een van dé uitdagingen van morgen voor ICT-afdelingen. NET-Worx helpt u deze apparaten eenvoudig en veilig te managen.

Contacteer ons voor een gratis audit van uw behoeftes.

byod

Contacteer nu onze experts

Support
+32 14 32 32 11 Bel ons via skype
E-mail Support
Support: Windows| Mac