Bezig met laden...


Efficiënter werken


stroomlijn

Stroomlijn uw bedrijfsvoering...

NET-Worx is actief in uiteenlopende sectoren: van de bouwnijverheid, over de medische en technologische sector, tot de financiële wereld. Daarom zijn wij goed op de hoogte van de mogelijke toepassingen voor elke sector. Een goede infrastructuur is immers één zaak, maar zonder de juiste software en bijhorende trainingen bent u geen stap verder. Door het immense aanbod aan softwarepakketten, is het vaak moeilijk om door de bomen het bos te zien. NET-Worx is een ervaren gids in uw zoektocht naar efficiënter werken.


... door de juiste software & training.

Organisaties kiezen er soms voor om eigen software te laten ontwikkelen. Vaak is dit geen goed idee. Er bestaan meestal uitstekende systemen die op uw bedrijfsvoering afgestemd kunnen worden.

Op zoek naar een CRM- of ERP-systeem? Wij kunnen u helpen bij het vinden van de juiste partner.

database software
crm software

Customer Relationship Management (CRM)

Customer Relationship Management (CRM)-software geeft u een helder beeld van uw relatie met uw (potentiële) klant. Dit helpt u om in te spelen op specifieke behoeften: een niet te onderschatten concurrentie voordeel!


Enterprise Resource Planning (ERP)

Het begrip ERP staat voor enterprise resource planning. Dit soort computerprogramma's ondersteunen verschillende processen binnen het bedrijf. Voorraadbeheer, bedrijfsadministratie, logistiek, enz. worden zodanig met elkaar verbonden, dat vergaarde informatie meteen voor alle medewerkers beschikbaar is. De voordelen laten zich raden: een kleinere kans op inconsistente data, efficiënter werken, vlottere communicatie en zelfs kostenreductie.

Contacteer ons om de mogelijkheden te bespreken.

efficienter werken

Contacteer nu onze experts

Support
+32 14 32 32 11 Bel ons via skype
E-mail Support
Support: Windows| Mac