Bezig met laden...

office 365

Wil jij Office 365 gratis uitproberen. Contacteer ons!

Office overal

Programma’s die werken. Overal.

Geef uw medewerkers de vrijheid te werken op hun favoriete apparaat, waar en wanneer ook. Het komt de productiviteit ten goede, en maakt samenwerken in teams een stuk eenvoudiger. Het helpt uw medewerkers bovendien een goede balans te vinden tussen werk en privéleven. Met Office 365 kunt u alles wat u op kantoor doet, nu ook onderweg doen.

Overal werken

remote werken

E-mailen, samenwerken en vergaderen

Meer samenwerken

Met Office 365 heeft u overal toegang tot zakelijke e-mail, functies voor het delen van bestanden en online vergaderingen, zonder de veiligheid in gevaar te brengen. Run uw bedrijf met services die ontwikkeld zijn voor ondernemingen.


De sociale onderneming

Als een netwerk werken

Sociale media veranderen de manier waarop we communiceren. En ze kunnen ook op de werkvloer van pas komen. Yammer, het sociale bedrijfsnetwerk van Office 365, helpt medewerkers samenwerken. Werknemers vinden elkaar op compleet nieuwe manieren, communicatiehiërarchieën en -silo’s worden afgebroken.

social

business intelligence

Persoonlijke inzichten

Doe-het-zelf Business Intelligence

U hoeft geen expert te zijn in de analyse van Big Data om elke dag beslissingen te kunnen nemen op basis van informatie. Bied uw medewerkers gebruiksvriendelijke Business Intelligence met Office 365. Ze kunnen zelf aangepaste rapporten maken, belangrijke prestatiestatistieken bijhouden en gegevens in beeld brengen om tot betere inzichten te komen.


Beveiliging en beheer

Toonaangevende cloudbeveiliging

Beveiliging, compliance en privacy zijn ingebouwd in Office 365 om de bescherming van uw bedrijfsgegevens te garanderen. Office 365 voldoet aan belangrijke wereldwijde normen, zoals HIPAA, FISMA en ISO 27001, en levert toonaangevende best practices bij datacenterontwerp en preventie van gegevensverlies. U voldoet eenvoudig aan complexe wettelijke bepalingen en behoudt tegelijkertijd de volledige controle over uw gevoelige gegevens.

tablet

tablet

Verkoopproductiviteit

Focus. Sneller succes. Meer omzet.

In een wereld waarin koopbeslissingen worden genomen nog voordat u erbij betrokken bent, moeten verkopers zich aanpassen. Met een goede verkoopoplossing haalt u echter uw voordeel uit deze gewijzigde situatie. De combinatie van Microsoft Dynamics CRM Online, Office 365 en Power BI vergroot uw verkoopproductiviteit, uw bedrijf ontpopt zich tot een betrouwbare adviseur.Contacteer nu onze experts

Support
+32 14 32 32 11 Bel ons via skype
E-mail Support
Support: Windows| Mac